Bekkeninstabiliteit Groningen

Uw specialist voor bekkeninstabiliteit Groningen is Manjeet. Bij bekkeninstabilteit Groningen past Manjeet de Dorn-methode toe in combinatie met Shiatsu massage. Het bekken bestaat uit twee darmbeenderen met het heiligbeen ertussen. Tussen deze botstukken zitten drie gewrichten, die door middel van banden op de juiste plaats worden gehouden. Om verschillende reden kunnen deze banden uitrekken. Tijdens zwangerschap kunnen de banden door verandering in de hormonen verzwakt raken maar ook kunnen de banden overbelast, geïrriteerd of beschadigd raken door bijvoorbeeld een ongeval of na een moeilijke bevalling. Door ongelijke beweging van de benen wordt het lichaam ongelijk belast en kan er een lichte verschuiving in de bekkenring ontstaan. Deze ongelijke belasting kan leiden tot bekkenpijn.

Uw specialist voor bekkeninstabiliteit Groningen is Manjeet

Klachten bij bekkeninstabiliteit kunnen na enkele maanden verdwijnen, echter kunnen mensen ook chronisch last houden van pijnklachten. Bekkenpijn leidt tot angst om te bewegen omdat het bewegen pijn doet. De verminderde beweging door bekkeninstabiliteit Groningen kan leiden tot diverse andere lichamelijke klachten door het afnemen van de lichamelijke conditie. Zo kunnen mensen in een vicieuze cirkel van klachten en pijn terecht komen. Gericht op de persoon en de voorkomende klachten biedt Manjeet een passende behandeling bij bekkeninstabiliteit Groningen.

Behandeling bij bekkeninstabiliteit Groningen met behulp van Shiatsu

Verschuiving in de bekkenring veroorzaakt pijn bij beweging. Manjeet in Groningen verhelpt met behulp van de Dorn-methode de verschuiving in het bekkenring door lichte beweging van het SI-gewricht en het stuitbeen. Scherpe pijn zal hierdoor afnemen. Vervolgens worden de spieren die verstijfd zijn door de verminderde beweging met behulp van massage weer losgemaakt. Vanwege het feit dat bekkeninstabiliteit eenvoudig leidt tot klachten elders in het lichaam, wordt het gehele lichaam bij bekkeninstabiliteit Groningen behandeld. De behandeling van bekkeninstabiliteit Groningen wordt afgesloten met een ontspanningsmassage.

Meer over de behandelwijze >>

Last van bekkenklachten i.v.m. zwangerschap? Manjeet werkt nauw samen met verloskundigenpraktijk Hoogezand