Bekkenklachten Groningen

De oplossing voor bekkenklachten Groningen vindt u bij Manjeet. Bekkenklachten Groningen worden bij Manjeet effectief verholpen door een combinatie van Dorn therapie en massage. Door het toepassen van zachte druk worden blokkades in de gewrichten opgeheven en wordt scheefstand in de wervelkolom verholpen. Met toepassing van massage worden vervolgens de spieren behandeld en wordt de doorbloeding van het gehele lichaam gestimuleerd. Dit leidt tot volledige ontspanning van het gehele lichaam en hierdoor zal de pijn afnemen.

Manjeet gespecialiseerd in bekkenklachten Groningen bij zwangerschap

Manjeet is ervaren met het behandelen van bekkenklachten Groningen die ontstaan zijn door bijvoorbeeld een ongeluk, val of verkeerde belasting. Echter treden bekkenklachten ook vaak op tijdens of na de zwangerschap, doordat tijdens zwangerschap de banden en het gewrichtskapsel van de bekkenbodem en bekkenring extra rekbaar worden. Dit zorgt voor extra beweeglijkheid en de druk van het lichaam op de banden en gewrichten kunnen leiden tot bekkeninstabiliteit en bekkenpijn.

Behandeling van bekkenklachten Groningen ook bij andere oorzaken

Bekkenpijn is vaak dagelijks merkbaar tijdens het uitvoeren van bepaalde lichaamshoudingen of bewegingen. De pijn begint in de bekken en kan zich verspreiden tot in de bil, lies en in de benen. Door de verminderde beweeglijkheid van het bekken ten opzichte van de rug, kunnen vervolgens klachten ontstaan in de onderrug, middenrug, bovenrug of de nek. Goed onderzoek van bekkenklachten Groningen is van belang voor de juiste behandelmethode. Bij behandeling van bekkenklachten Groningen bij Manjeet wordt de methode aangepast op de persoon en de situatie. Hierdoor is een effectieve behandeling van bekkenklachten Groningen gegarandeerd.

Meer over de behandelwijze >>