Wat is VacuMassage?

Hypoxi VacuMassage

De VacuMassage is gebaseerd op de natuurlijke geneeswijze met cupping massage. De therapie werkt met constante wisseling tussen hoge en lage druk via een netwerk van 400 drukkamers. De drukkamers zitten verspreid rond de maagstreek, heupen, billen en benen.

Hoe werkt VacuMassage?

In fase 1 zorgt onderdruk voor een hoogst efficiënte zuigkracht waardoor vloeistof en voedingsstoffen in de buitenste huidlagen wordt getrokken. In fase 2 drukt de zachte bovendruk de vloeistof uit de bovenste huidlagen in de bloedcirculatie. Deze procedure wordt voortdurend herhaald tijdens de behandeling.

Hypoxi VacuMassage

 • 20 minuten zijn voldoende
  VacuMassage werkt 200 maal langer op de behandelde huidzone dan de handen van een therapeute met als gevolg dat de optimale behandelingsduur niet meer dan 20 minuten bedraagt.
 • Huidtraining
  Een constant wisseling tussen hoge en lage druk stretcht en ontspant het bindweefsel van de huid. Hierdoor krijgt de huid een beter elasticiteit, spankracht en voelt zachter aan.
 • Regeling van de stofwisseling
  Het gevolg van de ritmische wissel tussen boven- en onderdruk is een verbeterd stofwisseling zowel in het huidweefsel als in het vetweefsel.
 • Plus Lymfedrainage
  Even effectief als een lymfedrainage. Onderzoek wijst uit dat de VM400 één der beste lymfedrainages is omdat je er volledig afgesloten in zit. Vermoeidheid en vocht in het lichaam neemt af.