Over Shiatsu:

Wat is Shiatsu?

Shiatsu therapie is drukpuntmassage. Het is de Oosterse vorm van wat wij kennen als fysiotherapie. Shiatsu therapie is het toepassen van druk op specifieke punten van het lichaam met het natuurlijke lichaamsgewicht van de therapeut. De druk wordt met de duim, de vingers, handpalmen en ellebogen gegeven. Door de druk worden blokkades opgeheven en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Door jarenlang intensief met mensen te hebben gewerkt, is mij duidelijk geworden hoe klachten ontstaan en het dagelijks leven kunnen beïnvloeden.

Ik heb Shiatsu met Ayurvedische massagetechnieken gecombineerd. Ayurvedische technieken werken zeer effectief bij verharde, vermoeide en verzuurde spieren. Shiatsu werkt zeer effectief bij vastzittende spieren en knopen die ontstaan door bijvoorbeeld veelvuldig eenzijdige bewegingen of een ongeval. De technieken worden aangevuld met oosterse en westerse stretching technieken, die het lichaam versoepelen en versterken.

Deze unieke formule biedt 80% van de cliënten binnen 10 behandelingen resultaat, of zelfs volledig herstel.

De unieke Shiatsu behandelingen van Manjeet onderscheidt zich van de rest

Onze behandelmethode is een unieke combinatie van oosterse en westerse technieken die zeer effectief werkt en zich duidelijk onderscheid van andere therapieën.

De Ayurvedische massage is een eeuwenoude Indiase techniek die met olie werkt en als specialisatie heeft de doorbloeding van het algehele lichaam te stimuleren en het lichaam intens te laten ontspannen. Daarnaast begeleid ik bij moderne westerse en oosterse stretch technieken om het versoepelen van de spieren te versnellen. De oefeningen zijn tevens makkelijk uitvoerbaar, zodat u ze thuis kunt blijven doen.

Onze succes wijten wij aan jarenlange ervaring en constante verbetering van behandelmethodes.

Voor welke klachten is Shiatsu geschikt?

Shiatsu is een behandeling voor mensen met spierklachten die ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde houding, ongeval of stress. Veel voorkomende klachten waarin Manjeet zich heeft gespecialiseerd zijn onder andere:

  • RSI
  • Nek en schouderklachten
  • Rugklachten
  • Migraine
  • Whiplash
  • verzachten van reuma
  • verzachten van fibromyalgie
  • kramp in de benen
  • Burnout, etc.