Rugklachten Groningen

Voor behandeling van rugklachten Groningen gaat u naar Manjeet. Manjeet is ervaren in het  behandelen van rugklachten door toepassing van Shiatsu in combinatie met Ayurvedische massage. De behandeling van rugklachten Groningen wordt specifiek gericht op de persoon en de situatie. Dit maakt de behandeling zeer effectief en daarmee onderscheidt deze methode zich van vele andere behandelmethodes.

Effectieve behandeling van rugklachten Groningen door Shiatsu massage

Veel mensen krijgen te maken met rugklachten. Deze klachten kunnen plotseling ontstaan door een ongeluk, een verkeerde beweging of tocht en kou. Rugpijn kan ook geleidelijk ontstaan door bijvoorbeeld overbelasting van spieren, stress, een verkeerde zithouding, zwangerschap of ouderdom. Verstoorde functionaliteit van één of meerdere rugwervels leidt tot spanning in de spieren en geïrriteerde zenuwen, wat leidt tot rugklachten. Rugklachten Groningen worden bij Manjeet behandeld door een unieke combinatie van oosterse en westerse technieken. Met Shiatsu als drukpuntmassage, worden spieren losgemaakt door druk te oefenen op de onderliggende spierlagen. Vervolgens wordt Ayurvedische massage toegepast op het gehele lichaam, om de doorbloeding van het lichaam te stimuleren en deze intens te laten ontspannen. Door het proces te herhalen zal het lichaam zich steeds meer ontspannen, waardoor dieper op spieren ingewerkt kan worden.

Maatwerk bij rugklachten Groningen voor de juiste behandeling

Door behandeling van het gehele lichaam bij rugklachten Groningen komt het lichaam tot ontspanning en komt de geest tot rust. De combinatie van technieken van Shiatsu en Ayerveda bij rugklachten Groningen, vergroot het zelfherstellend vermogen van het lichaam en versnelt het versoepelen van dieper gelegen spieren. Op deze manier worden rugklachten Groningen bij Manjeet effectief verholpen en wordt de energiebalans hersteld.

Meer over de behandelwijze >>