Manjeet: de plek voor uw Shiatsu-behandeling in Groningen

Voor een professionele Shiatsu-behandeling kun je terecht bij de professionele therapeuten in de praktijk van Manjeet in Westerbroek (provincie Groningen). Gun jij jezelf de tijd om de balans tussen lichaam en geest te herstellen? Shiatsu is een vorm van drukpuntmassage die daarvoor zorgt. Je kunt Shiatsu zien als de Oosterse vorm van wat wij fysiotherapie noemen. Uitgangspunt van Shiatsu is dat een plaatselijk pijnpunt in het lichaam gevolgen heeft voor het hele lichamelijke systeem. Daarom wordt bij een Shiatsu-behandeling door Manjeet uit Groningen het hele lichaam behandeld en niet slechts de plaatselijke pijnpunten.

Shiatsu door Manjeet uit Groningen overschrijdt de pijngrens niet

Shiatsu is een behandeltechniek, in de provincie Groningen uitgevoerd door de gediplomeerde therapeuten van Manjeet, die de pijngrens van cliënten niet overschrijdt. De behandeling wordt precies afgestemd op het lichaam van de cliënt. De techniek richt zich erop pijnpunten op subtiele wijze weg te werken. Die pijnpunten worden vaak ervaren als een ‘knoop’ in een spier of een verhard deel in het lichaam. Dit zijn opgehoopte afvalstoffen die ontstaan door onder andere overbelasting van de spieren. De Shiatsu-massages die Manjeet (Westerbroek, Groningen) verzorgt, maken die ‘knopen’ los door middel van druk op bepaalde punten in het lichaam.

Neem contact op voor een Shiatsu-massage in Groningen

Bent u benieuwd naar hoe Manjeet in Groningen u van uw klachten af kan helpen? Neem dan contact met ons op. Shiatsu is namelijk een uiterst geschikte vorm van massage voor de bestrijding van veel lichamelijke en mentale klachten, zoals een burn-out, hartkloppingen, migraine en hoofdpijn, hyperventilatie, reuma en zwangerschapsklachten. Klik hier vind je een lijst van zorgverzekeraars die onze behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat voor de bestrijding van specifieke pijnpunten het hele lichaam moet worden behandeld. En dat is dan ook precies wat de Shiatsu-massages door Manjeet uit Groningen doen.