Shiatsu Groningen bij zwangerschapsklachten

De veranderingen in het lichaam door zwangerschap kunnen klachten geven. Door een verkeerde houding of stress kunnen spieren overbelast raken en kunnen er klachten ontstaan. Deze klachten beïnvloeden zowel het lichamelijke als het psychisch functioneren van de mens. Een shiatsu behandeling bij Manjeet Groningen biedt de oplossing voor zwangerschapsklachten.

Werkwijze shiatsu Groningen bij zwangerschapsklachten

Het lichaam is een netwerk van energiebanen, meridianen genoemd, die onderling verbonden zijn en op elkaar inwerken. Een lokale storing heeft gevolgen voor de energiebalans van de hele mens. Dit leidt tot een verstoring van de balans tussen lichaam en geest. Behandeling van shiatsu bij Manjeet in Groningen kan deze balans herstellen en realiseert daarmee verlichting bij dergelijke zwangerschapsklachten. Hoe? Door druk op de meridianen en de daaraan relaterende behandelingspunten uit te oefenen, wordt een geleidelijke druk op het lichaamsoppervlak uit geoefend. Deze dringt door in de onderliggende spieren en maakt deze spieren los. Door de therapeutische aanpak worden spieren echter niet overmatig gestimuleerd of vermoeid. Hierdoor ontspant het lichaam zich steeds meer en dieper.

Manjeet voor shiatsu bij zwangerschapsklachten Groningen 

Het therapeutische effect neemt toe omdat het herstellende vermogen van het lichaam zelf opgewekt wordt. Storingen, oftewel de klachten, worden opgeheven en als gevolg hiervan zal de energiebalans in het lichaam herstellen. Het lichaam komt bij shiatsu tot ontspanning en de psyche komt tot rust. Er is weer balans tussen lichaam en geest waardoor de zwangerschapsklachten minder worden. Meer over de behandelwijze van shiatsu Groningen bij zwangerschapsklachten vindt u hier.

Manjeet werkt nauw samen met verloskundigenpraktijk Hoogezand